Preview Mode Links will not work in preview mode

RahaRaadio: investeerimine | finantsvabadus | raha kogumine

Jun 30, 2015

Käesolevas saates vaatame nelja erinevat liiki tehingut, mida rahaga teha saab ning arutleme ka selle üle, mille poolest rikaste ja vaeste käitumine selles osas erinevad.

Täpsemalt kuuled tänases osas:
- Kuludest
- Kohustustest
- Varadest
- Investeeringutest
- Ja sellest, mida teevad rahaga vaesed ning mida...


Jun 30, 2015

Seekordses osas vastame taaskord kuulaja küsimusele selle kohta, kas tasuks eriti heade investeerimisvõimaluste korral kasutada oma meelerahufondi, et neid võimalusi ära kasutada.

Olukordi on erinevaid ja võimalusi mitmeid, nii et seekord vastasin osaliselt sellest võtmest, kuidas mina sellele dilemmale olen...


Jun 18, 2015

Ühisrahastus on selline üsna lai termin, mida kasutame kõikvõimalike erinevate platvormide ja ärimudelite kirjeldamiseks. Tihtipeale kasutame seda ka justkui varaklassi kirjeldamiseks. Sellest aga võib mõnikord jääda mulje, et erinevate ühisrahastusplatvormide puhul on tegemist samasuguse investeeringuga,...


Jun 11, 2015

Mõni aeg tagasi esinesin ühel väiksemal koolitusel, kus paluti rääkida tüüpilisematest vigadest ühisrahastuses investeerimisel ning minu õppetundidest. Seega, RahaRaadio kolmandas osas räägingi selle esitluse baasil enda tehtud vigadest ning sellest saadud õppetundidest.

Täpsemalt kuuled tänases osas:
-...


Jun 4, 2015

RahaRaadio teises osas vastame taas ühele üsnagi tihti esitatavale lugeja küsimusele selle kohta, kuhu investeerida väikeste summadega. Küsimus ise oli järgmine:
"Kust alustada väiksemate summadega? Kas peale ühisrahastuse on veel võimalusi? Sest börsil
kauplemisel söövad teenustasud ju väiksemad summad...