Preview Mode Links will not work in preview mode

RahaRaadio: investeerimine | finantsvabadus | raha kogumine

Aug 30, 2015

RahaRaadio 12. saates toome tagasi kõige kõige esimese lindistatud saate, mis sai enne RahaRaadiot katsetuseks tehtud, et näha, kas sellise formaadi vastu oleks üldse huvi.

Selles saates rääkisime Kristi Saarega tema senisest teekonnast investeerimismaailmas ja soovitustest neile, kes selles alles alustamas on...


Aug 26, 2015

Seekord vastan Priidu ülejäänud küsimustele pankade teenustasude ja selle kohta, mis saab sinu investeeringutest ja kontol olevast rahast siis, kui Bondora oma tegevuse peaks lõpetama.

Jaga oma mõtteid ka RahaFoorumi Facebooki grupis #RR011.

Mainitud ressursid ja lingid:


Aug 20, 2015

Priit küsis juba mõnda aega tagasi minu portfelli kohta ja tundis huvi, ega mu portfell liiga riskantne pole, kui seal nii suur Bondora osakaal on. Nüüdseks on olukord juba natukene muutunud, aga arutame natukene ühisrahastuse riskide ja hajutamise üle ning vaatame põgusalt minu investeerimisstrateegiat.

Jaga oma...


Aug 12, 2015

Kui ma oma investeerimisteekonna algusaastatel hakkasin börsile alternatiive otsima, siis sattusin RahaFoorumi foorumisse ja avastasin enda jaoks täiesti uue maailma, kus erinevad täheühenditega märgitavad programmid tõotasid rahateenimisvõimalusi ja suurte tootlustega investeerimispakkumisi.

Igasugu maatriksite...