Preview Mode Links will not work in preview mode

RahaRaadio: investeerimine | finantsvabadus | raha kogumine

May 19, 2016

Tänane saate teema on minule väga südamelähedane, kuigi ilmselt ei ole ma kõige parem inimene sellist teemat esitlema. Ma olen rohkem selline faktide, numbrite ja käegakatsutavate detailide teemade inimene tavaliselt.

Samas, täna räägime aga hoopis millestki täiesti käegakatsumatust (on selline sõna olemas?)...


May 12, 2016

"Huvitav oleks teada, kuidas teenida rohkem tootlust, kui 5-8-12%. Kas 20% on võimalik, kui on, siis mis oleks need instrumendid, millesse võiks investeerida? -Eerik"

Mida siis teha, kui tahaksid suuremat kui 12% tootlust? Kas see on võimalik ja kuidas sellise tootlusega investeerimine tavaliselt käib?

Kuula...


May 7, 2016

Toon täna teieni intervjuu, mille tegime Kristiga eelmise aasta lõpus. Kuna tegin sellist intervjuud esimest korda, siis sai tehtud paar viga, mistõttu võttis selle töötlemine üsna palju aega, aga loodetavasti on nüüd tulemus piisavalt hea ja saate lõpuks Kristi mõtteid investeerimise teemal kuulata.

Kes veel...


May 6, 2016

RahaFoorumi lugejal, kes on end kirjeldanud kui huvilist ja fänni! (hüüumärk oli originaalkujul juures), on eesmärgiks saavutada €500 kuus passiivset tulu ning ta uuris meilt, mida selle saavutamiseks teha oleks vaja.

Kiri, mis meieni jõudis, oli järgmine:

"Tere! tekkis selline huvitav küsimus, et kui palju...